Silly Season: Jesper Eriksson och Pär Törnberg klara för Villa

Pär Törnberg lämnar Edsbyn* för Villa i minst två år. Pär kommenterar: – Jag tycker alltid att Villa spelat en fartfylld och underhållande bandy, de senaste säsongerna har man fått ordning på defensiven också och har då stabiliserat sig som ett topp fyra lag. Att få möjlighet att testa något nytt i en för oss helt ny miljö var också ett spännande inslag i vardagen som jag tror kan påverka mig positivt och utveckla mig ytterligare som spelare.
Det verkar vara ett sjukt drag kring bandyn i Lidköping just nu och Villa har som mål att vara ett topplag i många år framöver, det känns spännande att få vara en del att detta lag.

Jesper Eriksson lämnar Hammarby och skrivit på för tre år med Villa och kommenterar: – För mig var det viktigt att komma till en klubb där jag ges möjlighet för min kreativitet som spelare. I Villa har man högt satta mål, en fantastisk publik och verkar ha bra ordning på ekonomin och verksamheten och det tilltalar mig. Villa kom fram med en bra utbildning som skapar möjligheter för en civilkarriär även efter det att bandylivet tar slut en gång i framtiden. Sedan har jag ju spelat med Davva (David Karlsson) och Limpan (Linus Rönnqvist) i Hammarby.

Mer kommer givetivs.

* Korrigerad

Läs också

1 kommentar på ”Silly Season: Jesper Eriksson och Pär Törnberg klara för Villa”

  1. Lycka till Pärtan.

Kommentarer är stängda.