Prinsen till Motala?


Peter ”Prinsen” Karlsson, 33, är på väg till nykomlingen IFK Motala. Som Bandyworld skrev i förra veckan har ”Prinsen” åter börjat spela träningsmatcher för Lidköpings AIK efter sin axelskada. Bara ett par veckor före seriestart ser det ut som att elitseriens nykomling Motala kommer att värva Villas mittfältare Peter ”Prinsen” Karlsson, skriver Östgöta Korrspondenten.

Enligt corren.se får ”Prinsen” svårt att ta plats i Villas trupp och funderar nu på ett bud från Motala.
– Vi är överens om villkoren och det finns goda chansner att det blir Motala, säger ”Prinsen” till corren.se.

Men Motala är inte den enda klubben som jagar ”Prinsen”.
– Magkänslan får avgöra.

– Kan vi få honom att skriva på är det en fullträff för oss. Vi har haft en peng avsatt i vår budget ifall det skulle dyka upp någon ledig spelare, men jag trodde nog aldrig att vi skulle lyckas hitta någon så bra som Peter.
Han är på många sätt en drömspelare för oss, en rutinerad kille som varit med länge på den här nivån och spelartyp som vi behöver, säger IFK:s klubbchef Pär Beckne till ”Corren”.

Peter har varit skadad sen förra säsongen och opererade en axel i januari. Från början gick rehabiliteringen trögt, men på senare tid har han kunnat träna för fullt och är spelklar.

Men i Villa får han inte plats och då kom diskussionerna om en utlåning igång. Många säsonger i Villa
– Jag har ett år kvar på mitt kontrakt och hade förstås gärna spelat kvar i Villa. Men när det inte blev så är det viktigaste för mig att det blir klart så jag får någonstans att spela.

Förra veckan tränade han med IFK i Örebro och har sen dess funderat på vilken väg han ska välja. – Det kändes bra, verkar vara ett kul gäng. Jag kommer att bestämma mig inom någon eller några dagar, magkänslan får som sagt bestämma.

Läs också