SM-finalbiljetterna släpps

Nu släpps finalbiljetterna till Friends Arena. Den svenska Bandyfinalen intar den nybyggda nationalarenan 16-17 mars 2013 och spelas inomhus för första gången någonsin. – Målet är att slå publikrekord för bandy genom alla tider, säger bandyförbundets marknadschef Per Selin till Svenskbandy.

Tisdag 9 oktober klockan 09.00 släpps finalbiljetterna till försäljning för årets svenska sporthändelse på Friends Arena i Solna.

– Förutsättningarna för att skapa ett av Sveriges största idrottsevenemang är utmärkta tack vare ett bra samarbete med Friends Arena. Intresset från bandy-Sverige upplevs som stort och målet är att slå publikrekord för bandy genom alla tider. Utmaningen är att ta med sig de goda traditionerna från Uppsala till nya Friends Arena, säger bandyförbundets marknadschef Per Selin.

Det nuvarande publikrekordet för bandy i Sverige är från 1959 då 28 848 åskådare såg Skutskär besegra Västerås i SM-finalen på Stockholm Stadion. Nybyggda Friends Arena i Solna har en publikkapacitet på 50 100 åskådare vid idrottsevenemang.

– Det här är den 107:e svenska Bandyfinalen och det kommer bli en idrottsupplevelse utöver det vanliga. Oavsett vilka lag som kommer att spela finalen är detta en angelägenhet för hela idrotts-Sverige. I och med bandyfinalen 2013 tar vår idrott ytterligare ett steg i den intensiva utveckling som bandyn haft den senaste tiden. Damfinal och ungdomsfinaler kommer att fylla arenan hela lördagen för att avslutas med en av Sveriges största sporthändelser söndag 17 mars, säger bandyförbundets ordförande Håkan Ramsin till hemsidan.

Biljettpriserna kommer att variera från 150 kr för barn och från 250 kr till 695 kr för vuxna. Svenska Bandyförbundet erbjuder föreningsbiljetter för 250 kronor. Dessa ska bobkas senast 30 november.

Biljetterna kan köpas här från den 9 oktober kl 9:00.
Ge bort en SM-final i gåva eller fixa din julklapp redan nu:

Läs också

2 kommentarer på ”SM-finalbiljetterna släpps”

  1. Vilken sektion ska Sirius stå på?

  2. Jaha då var biljetterna slut. Tåg och bussar från Lidköping är fullbokade. Tydligen har bandyförbundet lagt undan 200 biljetter åt SAIK eller om de nu blir Hammarby eller Västerås. Bollnäs och Edsbyn..nja?

Kommentarer är stängda.