Träningsmatcher

Release FIFA16 CDON.COM

I morgon börjar Svenska Cupen – läs mer om Svenska Cupen här >>

Onsdagens träningsmatcher bjöd på en skräll. Att ryska mästarna Jenisej skulle köra över allsvenska Katrineholm var ingen överraskning. Jenisej gjorde över 20 mål utan Sergey Lomanov. Katrineholm ser säkerligen fram emot helgens match mot Tellus.
Falu BS ser ut att få ett slagkraftigt lag för norra allsvenskan även i år. 3-1 mot Ljusdal som spelade i Elitserien i fjol. Detta var dock inte onsdagsskrällen, utan det var att Gripen Trollhättan bara fick med sig 4-4 mot allsvenska nykomlingen Frillesås. Visserligen har Frillesås lyckats fånga till sig en rad erfarna spelare till den allsvenska återkomsten Se Silly Season. Skador och sjukdomar har ställt till det och det är inte nu Gripen ska vara som bäst…

Veckan inleddes med att Sandviken besegrade Jenisej i en målrik tillställning. Det börjar bli lite av Sandvikens signum – ”svängdörrsbandy”. Hela 9-7 till Sandviken efter 5-3 i halvtid. Christoffer Edlund gjorde tre mål mot sina klubbkamrater Jenisej som blev ryska mästare i fjol. I Jenisej återfinns Sergey Lomanov som blev fyramålsskytt i måndagsmatchen. Ännu oklart kring skadeläget för den knäskada som Niklas Gälman ådrog sig i matchens inledning.

På fredag intar Svenska Cupen arenan i Lidköping. Förutom Bollnäs gör de åtta bästa lagen upp om Svenska Cupen. Sandvikens AIK och Villa Lidköping är favoriter enligt våra läsare och Bandybarometern.

Resultaten finns här >>

Läs också