Westh skadad i Bollnäs

Anfallaren Linus Forslund kan vara på väg att lämna Falu BS för att fortsätta säsongen i i elitseriekollegan Bollnäs, uppger dt.se.
Faluns ordförande Lennart Björling bekräftar för dt.se att klubben fått en förfrågan om Linus från Bollnäs. 21-årige Forslund, fostrad i Sandvikens AIK, är ny för säsongen i Falu BS. Förra vintern var han om att åka ur elitserien med Örebro. Andreas Westh uppges i ha skadats efter att fått ett skridskoskär på benet. Undersökningen visade att muskelfibrer i högerlåret är söndertrasade. Med lite tur kan det räcka med en vecka innan Westh åter kan vara i spelbart skick. Men att han missar onsdagens hemmamatch mot Västerås är helt klart, möjligen kan bortaderbyt mot Broberg lördagen den 2 januari bli aktuellt, uppger HH.se.

I det tuffa program som är kvar fram till VM-uppehållet är Westh vid sidan en tuff jobspost för Bollnäs som redan har mittfältare Juho Liukkonen ur spel, för tillfället hemma i Finland.

– Det senaste om Juho är att infektionen är över och han på måndagen ska sy ihop såret. Men vi får nog räkna med ytterligare två-tre veckor innan han är tillbaka, säger Bollnäs sportchef Sören Persson till HH.se. För att stärka upp truppen har Persson plockat tillbaka Tobias Björklund från Ljusdals BK.

Läs också