Jesper Bryngelsson förlänger med Villa Lidköping

Norasonen Jesper Bryngelsson förlänger med Villa Lidköping. 35-åringen med Nitro Nora som moderklubb har hunnit göra 157 matcher och 202 mål för Villa. Det nya kontraktet som börjar gälla efter innevarande säsong sträcker sig två år framåt vilket innebär att ”kapten Bryngel” kommer representera Villa Lidköping minst till säsongen 2014/2015.

– Självklart känns det bra att vi redan gjort klart med Jesper! Det sänder ut en signal om att vi menar allvar när vi pratar om långsiktighet och kontinuitet i vår verksamhet. Jesper har dessutom vuxit i sin roll som lagkapten, säger Villas klubbchef Jonas Johansson. Han utvecklades inte bara som ledare för laget i fjol utan också som spelare, han är i en bra fysisk form och han har varit förskonad från skador vilket gör att vi tror att han kommer bibehålla sin höga nivå under hela kontrakttidens längd. Att finna en spelare som Jesper som brinner för bandyn och snittar runt 40 poäng per säsong måste också respekteras, avslutar Johansson.

– Jag trivs jättebra i Lidköping och med Villa som förening! Vi är ett ”gött” gäng, har bra sammanhållning och kul tillsammans i laget, säger Jesper Bryngelson om sin förlängning. Ingen bandyspelare skulle väl tacka nej till att vara en del av det som vi nu bygger, att vara ett topplag i Svensk bandy över tid. Dessutom så har vi en stabil ekonomi och en arena som skapar rätt förutsättningar för att vi skall lyckas med att uppnå de målen. Vi har Sveriges största publik och de bästa fansen och jag vill vara med om att bärga det första historiska guldet till dem innan min karriär är till ända, avslutar Jesper.

Läs också