Elitserien: Västerås SK gav inte Vetlanda en chans

Västerås SK avgjorde matchen mot Vetlanda tidigt. Vetlandas önskedrömmar grusades redan efter tio sekunder när Ted Bergström snodde åt sig bollen från Vetlanda direkt efter avslag. Tobias Holmberg ökade på några minuter senare och Anders Bruun satte bollen i mål på matchens tredje hörna. 3-0 till gästerna efter bara tio minuters spel. Före halvtidsvila ökade VSK på 5-0 efter straff och hörnmål signerade Ted Bergström respektive Patrik Sjöström. Vetlanda får trösta sig med att man vinner andra halvlek med 3-2 och att Jonatan Svensson gjorde sitt första elitseriemål i sin första elitseriematch!

Härnäst väntar bortamatch mot IFK Vänersborg på lördag för Vetlanda. Västerås spelar inte nästa match förrän den 7 november mot Sirius på Studenternas.