Elitserien: Broberg skrällde mot SAIK

Här kan du spela Bandy på och

Västerås och Villa Lidköping spelade oavgjort där Villa kvitterade på övertid. Villa gjorde ett mål inne till 4-3. Ett felaktigt bortdömt mål för offside. Istället tog Västerås ledningen. Villa fick klara sig utan Henrik Larsson i andra halvlek då han skadade sig i första halvleken. Dessutom skadade David Karlsson axeln och kunde inte vara med i slutet av Villas jakt för en poäng och seger. Istället för David Karlsson var det Patrik Gustafsson som slog in Villas kvittering på straff.

Vetlanda besegrade Bollnäs med 6-4. Jesper Jonsson blev segerskytt med sina två mål som betydde 5-4 och 6-4.

Broberg skrällde med att besegra SAIK borta med 4-7. Stefan Larsson och Robert Dammbro gjorde båda två mål för Söderhamnslaget.