Elitserien: Tättrion vann sina matcher

IFK Kungälv ledde med 2-1 till en halvtimme återstod i bortamötet mot Edsbyn. Felix Persson kvitterade till 2-2, vilket var ställningen ända till den 91:a minuten då Simon Jansson gjorde det matchavgörande målet 3-2. Mattias Hammarström missade dessförinnan en straff för Edsbyn.

Bollnäs vann den viktiga bortamatchen mot Vänersborg med 4-1 (3-1). Niklas Prytz ersättare till Timo Oksanen släppte in ett mål bakom sig.

Villa Lidköping imponerade i dagens match mot Vetlanda. Det var Villa för hela slanten. Villa gav inte Vetlanda någon tid och utrymme. Fredrik Rinaldo utgick i andra halvlek efter en kollision i början av första halvlek i samband med Villas 1-0-mål. Villa vann med 7-1 inför 3 200 åskådare. Jonas Persson i Vetlandamålet var bra. Daniel Andersson, Pär Thörnberg och Martin Johansson utmärkte sig utöver ett bra Villalag.

Hammarby fortsätter att rada upp segrar medan Sandvikens AIK fortsätter sin tunga period med ännu en match utan poäng.