Hammarby tog andra raka

SM-semifinal match 2 spelades i kväll mellan Hammarby och Villa Lidköping inför 3 716 åskådare. Villa spelade utan febersjuke Peter Prinsen Karlsson och det blev en tungkväll för Villa där Hammarby stod som segrare med 8-2. Efter en helt jämn halvlek spelmässigt var det dock 3-1 ledning för Hammarby. Villa fick starta andra halvlek med Martin Johansson på utvisningsbänken. Det kunde Hammarby utnyttja direkt och han inte mer än in förrän Hammarby ökade på till 5-1. Daniel Andersson reducerade till 5-2, men därefter gjorde Hammarby både 6-2 och 7-2. David Karlsson gjorde 2 mål, Kalle Spjuth 2,  Johan Östblom, Jesper Eriksson, Patrik Nilsson, Robin Sundin gjorde Hammarbysmål. Villas första mål gjorde Martin Johansson. Villa lyckades inte göra mål på sina åtta hörnor. Hammarby inledde målgörandet med mål på sin första av sex hörnor i matchen. Lagen missade varsina straffar.

För Villa gäller nu att vinna torsdagens borta match för att säsongen inte ska ta slut.