Elitserien: Brobergs tre mål räckte till poäng mot byn

Ingen vändning för Vänersborg i kväll. 0-5 mot Broberg Söderhamn. Erik Jonsson blev tvåmålsskytt för Söderhamnslaget. Ted Bergström (fotot) gjorde ett mål. De övriga två gjordes av Robert Dammbro och Simon Folkesson. Vänersborg fortsätter att ha dålig utdelning på sina hörnor. Nu har man haft 47 hörnor utan göra mål sedan senaste matchen då man lyckades göra ett hörnmål.

Hammarby slog Vetlanda med klara 7-2. Åttonde raka segern för Hammarby medan Vetlanda åkte på sin femte raka förlust. En längre förlustsvit än vad Vänersborg har. Trots det är Vetlanda på åttonde plats i tabellen. Hammarby leder serien. Närmast är det GAIS och Sirius för Hammarby medan Vetlanda möyer Edsbyn och IFK Motala.

Viktor Broberg tremålsskytt när Sirius tog poäng mot Edsbyn. Sirius 4-2-ledning i början av andra halvlek hämtade Edsbyn in. Mattias Hammarström kvitterade i 70:e minuten med sitt andra mål. Sirius hade Niklas Hellqvist och Patrik Johansson tillbaka i laget efter skador. Matvey Azarenko var tillbaka efter att ha stått över senast. Dessutom gjorde Klas Nordström sin andra match i Sirius. Han rapporteras ha gjort en bra match för sitt nya lag och gav Sirius ledningen med 1-0 redan efter 37 sekunder. Passningen kom från matchen målkung Viktor Broberg.