Allsvenskan: Frillesås kvar i toppen

Frillesås fortsätter att vinna sina matcher. I dag blev det 4-1 seger mot LAIK, som saknade bland annat mittfältaren Peter Karlsson och Andreas Haraldsson. Skavanker och sjukdomar sägs vara förklaringen till frånvarande spelare. Frillesås klättrar med segern upp på andra plats.

Boltic tog en komfortabel seger mot Mölndal. Vid ställningen 1-7 i början av andra halvlek tog hemmalaget time-out och spelade tidvis bra bandy. Hemmalaget spelade 3-3 efter time-outen, men Boltic var bättre totalt sett över matchen. Mikael Bood gjorde tre mål för värmlänningarna. Pål Hansen (bilden) var en av fem tvåmålsskytar i matchen. I Mölndal var det Mattias Wenstedt och Martin Larsson. De övriga två i Boltic var Mattias Svensson och Ted Wiklund.

Handla julklappar? Titta in hos HappyDay och få en lugn och skön jul i god tid!

Efterlängtad seger för Stinsens pojkar

Nässjö vann smålandsderbyt mot Jönköping och det var en viktig seger för ett lag som inte nått upp till förväntningarna inför årets allsvenska. Nässjö vann premiäromgången mot Mosserud, men det följdes upp av fem raka förluster. I förra matchen fick man oavgjort mot Blåsut, som i dag överraskande slog Tranås BoIS idag med 4-3.

Ett lag som överraskat positivt är Åtvidaberg. I dag var det dags för seriefavoriten Gripen. Det blev förlust för östgötarna med 5-3. Lasse Karlsson fortsätter att göra mål för Gripen. Idag blev det tre mål. Gripen har nu åtta raka segrar och fem poäng till godo på tvåan Frillesås.

Finspång vann med hela 7-3 mot Mosserud. Johan Jansson gjorde tre mål och svarade för två assist för hemmalaget. Segern satt dock långt inne för Finspång. Mosserud ledde med 3-2 när det återstod 20 minuter. Örebro är i och med segern åter i serieledning i den norra serien.