Bollnäs tog chansen

Inför dryga 3 000 åskådare vann Bollnäs på ”sudden” över Sandviken med 4-3. Magnus Muhrén tvingades utgå på grund av skada i första halvlek. Bollns hade en 2-0-ledning tills 20 minuter återstod. Bollnäs mål gjordes av Ville Altonen och Mikko Lukkirala. Efter en Time-Out begärd av Sandviken, kunde laget både reducera och kvittera till 2-2 efter mål av Mikko Aarni och på hörna inskjutet av Ted Haraldsson. Så långt således tre finnar som gjort mål. Ville Altonen gav Bollnäs åter ledningen efter passning från Anders Spinnars klubba. När så knappt två minuter återstod så fick Sandviken en hörna som Mikko Aarni slog in. Matchen fick avgöras i sudden-death och det blev en hörna som fällde avgörandet till Bollnäs fördel. Per Hellmyrs svarade för skottet. Per Hellmyrs hade på ordinarie matchtid ett gyllene tillfälle att avgöra matchen, men bollen gick en decimeter utanför stolpen på Sävstaås.