Spelarnytt: Richard Koch gör comeback i Hammarby? uppdaterad

Richard Koch gjorde comeback för Selånger för en match, men nu har Hammarby fått skadeproblem. Det surras och twittras om att 37-årige Richard Koch ska göra comeback i Hammarby. I går skrev Sportbladet att Stefan Erixon skadat okbenet i matchen mot Motala. Även Per Einarsson röntgades i går för ett slag på tummen i fredagens match samt Kalle Spjuth fick sig en rejäl tryckare där knät uppges fått ta den värsta smällen, uppger Sportbladet. Övergångsfönstret stängdes i natt kl 24:00. Sedan tidigare är August Elebring lårskadad och kommer inte kunna spela mer denna säsongen.

Dagens Nyheter (korrigerat) skriver i dag att Per Einarsson har spelat färdigt för säsongen. Magnus Brodén säger dock till Hammarbys hemsida att det finns möjligheter för Per Einarsson att komma tillbaka denna säsongen. Inget är brutet, men han blir borta ett tag.

-Nej, det har vi inte. Men med tanke på att en redan ganska tunn trupp blivit ännu tunnare, först genom att Klas Nordström gick till Sirius, och nu genom två långvariga skador, så bestämde vi oss igår för att om möjligt ta in en spelare till. Brådskan kom sig av att tiden för spelarövergångar denna säsong gick ut vid midnatt natten till idag.

Läs också