Elitserien: Villa serietvåa

Villa Lidköping besegrade Broberg Söderhamn och slutade därmed tvåa i elitserien i år. Edsbyns föll mot Vänersborg 3-4. SAIK tog sig förbi Edsbyn genom sin seger mot Ljusdal. Edsbyn hade under en period andraplatsen då Broberg hade vänt mot Villa och man ledde med 4-3 mot Vänersborg.

Broberg tog ledningen på hörna genom Robert Dammbro (4). Därefter tog Villa över och gjorde fem mål innan halvlek. Fyra av Villas mål kom på hörna i det kraftiga snöfallet. Villa gick upp till 5-1 ihalvtid. Broberg gav dock inte upp, utan vände på steken till 6-5. Villa lyckades dock vända tillbaka till seger med 7-6.

– Vi är inte alls med i första i tjugo i andra halvlek. Vi är oerhört lättade, sa Ari Holopainen efter matchen till TV4.