Johan Andersson vilar i kväll

Klas Nordström är tillbaka i Västerås SK i kvällens match mot Broberg Söderhamn. Forwarden Klas Nordström har varit petad i de tre första matcherna. I kväll är han tillbaka i Grönvitt – som möter Broberg hemma på Rocklunda. – ”Klasse” har sett het ut på träningarna och är värd sin chans, säger tränaren Andreas Westman till VLT. Nordström tar Johan Anderssons plats. Andersson har spelat de tre inledande matcherna – och har gjort ett mål, i segermatchen mot Hammarby.

– Johan Andersson har gjort det bra, men han kan behöva en paus, säger VSK-tränaren Andreas Westman.
I övrigt gör Westman och Jonas Holgersson inga ändringar. – Det är full fart som gäller. Det är bara att gå på det, säger han.
Broberg har precis som VSK inlett säsongen med en seger och två förluster – och ligger på kvalplats på sämre målskillnad än Västerås SK.

I Broberg kan det bli en mindre ändring i de bakre leden kan komma att göras. Carl-Johan Rutqvist vilar förmodligen på grund av skada och ersätts av Joakim Jonsson, spekulerar Söderhamns-Kuriren. Det börjar närma sig 20 år sedan Broberg senast mäktade med att bryta ner det västmanländska bandymonstret Västerås. Senast hälsingarna vann mot VSK var nämligen den 6 januari 1990. Annorlunda uttryckt är det 20 raka matcher som betytt noll, eller maximalt en poäng, för brobergarna, skriver S-K.

Hur bra är årets upplaga av Västerås SK och Broberg Söderhamn? – Kommentera och ge din syn här.

Läs också