Ryssland: Dynamo Moskva Mästare

Tre svenska spelare Per Hellmyrs, Daniel Mossberg och Daniel Berlin blev ryska mästare när Dynamo Moskva vann finalen mot Zorkij. Det var 22:a gången som Dynamo Moskva står som ryska mästare.

Dynamo Moskva är återigen ryska mästare. I dagens final besegrades Zorkij med 3-2.
Det var ingen gnistrande bandymatch i en avvaktande första halvlek. Andres Bergwall som var experkommentator i TV4
Sports sändning var besviken på matchen i halvlek. Dynamo var det något bättre laget, men sitt lagspel. Zorkij tycktes inte ha något riktigt organiserat lagspel, utan mycket enmanskörningar.

Efter 2-1 i halvlek ökade Dynamo på till 3-1. Zorkij hade ett bra läge när Dynamo hade tre man på utvisningsbänken. Någon reducering kom inte under den perioden. Sista halvtimmen bjöds på underhållande bandy och många målchanser. Zorkijs målvakt Anton Ahmerov höll Zorkij kvar i matchen med bland annat straffräddning och när Evgeny Ivanushkin kom i ett friläge.
Zorkij hade svårt hade skapa något framåt, men Alexej Dorovskih i Zorkij hade ett jäte läge när fem minuter återstod.
Zorkij låg på men fick inte till något riktigt farlig målchans.