Svenska Cupen

– Det klart att det är en besvikelse om vi inte går till slutspel. Kommer vi upp i rätt nivå ska vi fixa detta, säger Ari Holopainen till Lidköpings Tidningen  inför helgens Svenska Cup. David Karlsson debuterar för Villa. Skyttekungen var sjuk i Villas tidigare träningsmtacher mot Volga och Vänersborg och började träna först i måndags. Liberon Martin Johansson är efter handoperation i maj klar för spel lagom till helgen. Sjukdomar snurrar runt i laget. Peter ”Prinsen” Karlsson som är sjuk (feber och halsont) och inte har tränat på en vecka. Denis Riabchevski har också legat sjuk. 

– Det är äntligen tävlingsmatcher och då blir det mer resultatinriktat. Nu har vi kravet på oss att vinna. Slutspelet i Svenska cupen och World Cup är våra stora försäsongsmål, fastslår Ari.

Övriga lag i Villasgrupp: GAIS har ett intressant lag med Magnus Muhrén i spetsen. I år får vi se sannolikt se ett mer offensivt Sirius som har fått ett starkt nyförvärv i Kalle Spjuth och bildar tillsammans med Christian Mickelsson en vass anfallsduo. Kungälv är ett fartfyllt och roligt lag.

Läs också