Träningsmatch: Edsbyn besegrade Sandviken

Edsbyn ryckte åt sig en 4-0-ledning redan under matchens första halvtimme i måndagens träningsmatch mot Sandvikens AIK. Det var SAIKs första träningsmatch för säsongen. Magnus Muhrén spelade återigen i SAIK-dressen efter en utflykt till GAIS.

Magnus Muhrén lyckades reducera till 4-1 före halvtid. Christoffer Edlund, som återfinns i Claessons landslagstrupp, reducerade två gånger till 4-3 i början av andra halvlek. Det blev en målrik andra halvlek med hela elva mål. Mattias Hammarström ökade på Edsbyns ledning till 5-3 innan Erik Pettersson reducerade till 5-4. Då gjorde Daniel Liw sitt andra matchen till 6-4 för Edsbyn. Christoffer Edlund gjorde gav SAIK nytt hopp då han satt sin andra straff och sitt tredje i matchen. Målkalaset fortsatte och innan matchen var slut hade Christoffer hunnit göra fem mål för SAIK som till slut gjorde sju mål. Edsbyn vann matchen med nio gjorda mål. Daniel Liw blev bästa målskytt för Edsbyn med tre mål, Mattias Hammarström gjorde två mål inför 320 åskådare.