Elitserien: Edlunds målform håller i sig

21. Christoffer Edlund Christoffer Edlunds målform är ruggig. I dag gjorde han inte mindre än sex mål när Sandviken besegrade Vänersborg med 10-5. Joakim Hedqvist gjorde tre mål för Vänersborg.

Det var länge och väl helt lika mellan Bollnäs och Hammarby. – Vi hade ett sånt läge att ta grepp om matchen, i 70 minuter så väntar den på att något lag ska ta tag i taktpinnen. Vi skapar ju lägen för att kunna göra det, säger Peter Törnberg till Ljusnan. Efter 2-2 i halvtid så blev Johan Berglund utvisad för Bollnäs 71:a matchminuten. Det tog ett par minuter så tog Hammarby ledningen med 2-3 och inom loppet av tio minuter så var ställningen 2-5. Det slutade till slut 2-8 och Patrik Nilsson blev tremålsskytt.

Det Västsvenska derbyt mellan Kungälv och GAIS slutade oavgjort 3-3 och Kungälv har därmed ännu inte förlorat ett Västsvensktderby denna elitseriesäsongen. Tidigare har man spelat oavgjort mot Villa och besegrat Vänersborg. Kungälvs målvakt David Borvall som lämnade GAIS till innevarande säsong var bra i Kungälv medan Tobias Andersson i GAIS hörde till de bättre i laget. Mer kommer…