Elitserien: 6-1 seger för Villa

Daniel Andersson 3 100 åskådare såg Villa Lidköping besegra Broberg Söderhamn på lördagskvällen och tog därmed revansch från förlusten i Söderhamn tidigare under säsongen.

Broberg som kom till matchen med bara tre tappade poäng på de sista nio omgångarna hade inte mycket att sätta emot Villa. Broberg inledde förvisso första halvlek med flera chanser och hade bud på mål. Vid ställningen 3-1 strax före halvtid hade Broberg möjlighet att få kontakt på en straff, men den räddade Jakob Säleby som även räddade Villa från fler Brobergmål. Jakob hade inte mycket att göra i andra halvlek och höll också nollan då.

Daniel Andersson gjorde återigen en strålande insats och var Villas viktigaste spelare. Daniel svarade för två mål och en assist. David Karlsson fick inte mindre än sex poäng när han var inblandade i alla Villas sex mål. Tre mål själv och tre assist! Petter Björling blev utsedd till Villas bästa spelare.

Mattias Johansson i Villa vilade och istället var Henrik Larsson med och gjorde ett bra insats. Broberg spelade utan sin skadade finske landslagsspelare Rolf Larsson och mittfältare Robert Dammbro.