Kvällens matcher

Dagens matcher i Elitserien
Broberg/Söderhamn – Vetlanda BK
I torsdags kom inte laget upp till normalstandard. Har revansch på sig själva att kräva efter årets första förlust i Elitserien. Med Vetlanda på besök kan allt hända. Broberg bör vinna, men Vetlanda har allt att vinna.

Hammarby IF – Västerås SK
Kvällens tungviktsmöte. Hammarby visade klass under veckan. Efter poängtapp mot Tillberga i helgen så gjorde man efter en jämn första halvlek processen kort mot Sirius i andra halvlek och vann rättvist och komfortabelt. Var Västerås SK finns är väl inte riktigt klart. Mittengäng eller topp fyra? Inte vill VSK vara sämre än Tillberga på Zinken?

IFK Vänersborg – IK Sirius
Det är riktigt skitväder i Västsverige, men vad gör väl det. Vänersborg tar emot Sirius i sin hemmahall som jumbo. Uddamåls förlust mot Haparanda senast hemma. Sirius får fin is att visa vad man går för efter tre raka förluster efter premiären då man slog Sandviken i skit väder på Studan. Förlusterna mot Broberg och Bollnäs föll man efter att de lagen fick en närmast 100% utdelning på hörnor efter Sirius ledningar. Två lag som behöver prestera i kväll. Läs mer UNT TTELA

Bollnäs GIF – HaparandaTornio
Andreas West tillbaka i Bollnäs, vilket inte kommer att göra det lättare för Haparanda som fått en trög start. Visserligen vinst i första omgången mot Vänersborg, men förlust mot Boltic är inget som skapar självförtroende. Pär Törnberg i Bollnäs är febersjuk och spelar inte, enligt HH.

Spela bandy på Oddset? Svenska Spel

Läs också