Vetlanda forsar vidare

Nära 3 000 åskådare fick se en målrik match där båda lagen var i ledningen. Villas David Karlsson gjorde mål redan efter 19 sek. Sirius vände och hade ledningen, Villa vann dock med 9-6 och David Karlsson blev tremålsskytt. Efter matchen sa Johan Andersson till SVT att Villa har en del att förbättra. Villa går ner till Sirius tempo i slutet av första och fortsätter med det i andra halvlek.

Edsbyn höll nollan i ytterligare en timma innan motståndarna lyckats peta hål på Anders Svenssons nolla. Då var matchen avgjord. Edsbyn ledde med 5-0. Slutresultatet blev 6-2.

Det tog en halvlek för serieledarna att få hål på jumbplacerade Vänersborg. Vänersborgs defensiv fungerade utmärkt, vilket Marcus Bergwall efterfrågade efter förlusten mot Västerås SK. I 51a matchminuten var det Patrik Nilsson som gjorde 1-0 efter utkast från Patrik Hedberg. Därefter gjorde Patrik även 2-0. Patrik Nilsson gjorde även 3-0. Större än så var inte skillnaden mellan serieledarna och jumbolaget IFK Vänersborg.

Vetlanda vann med klara 6-1 mot Tillberga. Joakim Andersson blev tvåmålsskytt för Vetlanda.

Sandviken vann som väntat mot IFK Kungälv, men segern satt hårt åt. Arjenko och Svechnikov var båda lagens dominanter. IFK Kungälv ledde med 2-1 i halvlek. I andra halvlek var det Kungälv som hade medvind, men Sandviken gjorde målen och vann med 2-4.

I Allsvenskan vann IFK Motala över Nässjö i en snörik match där matchen spelades 3×30 minuter. Slutresultatet blev 3-2. IFK Motala är fortsatt obesegrade efter tre matcher.