Sirius vann rysaren

En mycket viktig match mellan förmodat topplag och förmodat bottenlag möttes ikväll i Uppsala. Det blev hemmalaget som vann med 4-3 i en riktigt spännande match. På övertid hade IFK Kungälv möjlighet att kvittera.  Det var Sirius som inledde bäst, men det var Ted Skoglund som gav IFK Kungälv ledningen på hörna efter 12 minuter. Kalle Spjuth kvitterade till 1-1 (18) och förre IFK Kungälvsspelaren Patrik Johansson gav Sirius ledningen (20). Fredrik Brandin kunde kvittera på hörna innan halvtidsvila (39). I andra halvlek gav Andreas Werner ledningen för Sirius på en hörna (48) och Kalle Spjuth gjorde 4-2 (55). IFK Kungälv gav inte upp utan reducerade på en hörna genom Mikael Lindberg (66). Sirius lyckades hålla undan och det var en viktig seger hemmalaget, som har haft lite besvärligt med skador och resultat på sistone. IFK Kungälv visar att man är med i Elitserien och stör de bättre lagen.