Spelarnytt: Tim Persson förlänger med Villa

12 Tim Persson Villa LidköpingVillaSMVilla Lidköping BK och Tim Persson har tecknat ett nytt tvåårskontrakt.

– Det känns givetvis bra att föreningen tror på mig. Jag brinner för Villa och ser alla möjligheter att utvecklas vidare här, säger Tim. Tim kommer inte att kunna vara med under den så spännande avslutningen av säsongen.

Semifinalklara Villa Lidköping kommer att spela på Tele 2 Arena den 14 mars. Om det blir Guld- eller bronsmatchen återstår att spela om. Villa spelar som bekant i den ena semifinalen mot Västerås SK. Tim fick en nyckelbensskada i andra kvartsfinalen mot Edsbyn.

– Det känns givetvis tungt att inte få vara med. Att Villa vill förlänga i det här läget var skönt och jag har förhoppningsvis många säsonger framför mig, säger Tim och satsar nu allt på egen rehab och att peppa lagkompisarna i kampen om medaljer.

Tim kom till Villa Lidköping från moderklubben Vetlanda inför säsongen 2011-12. Tim Persson har fram till mitten av denna säsongen spelat i anfallet, men visade sig ge Villa ytterligare energi för Villa på mittfältet.

– Det är glädjande att Tim vill fortsätta, men verkligen synd både för honom och laget att han inte kan vara med när vi nu närmar oss säsongens höjdpunkter, säger Villatränaren Johan Sixtensson.

Läs också