SM-Semi 4: Sista matchbollen för Hammarby

Nu är det 3% rabatt på personbilsdäck och kompletta hjul hos med denna rabattkod!!
Kod: mnLRtgfkte

Sandviken AIK 2014 SM-GuldHammarby smSandvikens AIK L Sandvikens tränare Anders Jakobsson var nöjd med lagets insats i den andra semifinalmatchen, men hade marginalerna emot sig och föll på straffar.  Det känns som SAIK har hittat slutspelstempot. Hammarby har fortfarande en matchboll till godo – Sista chansen för båda?

10 Stefan Erixon K Hammarby 2014Anders Jakobbson, coach för SAIK: – Alla är hela och friska och Jocke (Bergman  är tilllbaka, formen blir bättre och bättre. Ser ju ut att bli varmt så vi får väl se om isen håller.
Stefan Erixon gör i kväll sin sista match för Hammarby på Zinkensdam.

Hammarbytränaren Stefan Brodén säger till Hammarby hemsida inför kvällens match:
– Inget av lagen kommer att ändra på särskilt mycket. Det finns liksom ingen anledning för SAIK att göra det eftersom det gick så bra sist. Och vi kommer att spela vårt spel, förhoppningsvis lika bra eller bättre än i de två matcher som vi vunnit.

– Men det är klart att vi har en fördel av att matchen  går på Zinken. Stödet från den grönvita publiken är jätteviktigt, och vi får hoppas att det blir minst 5000. Men det är också annat som spelar in. Vi känner oss hemma här, på isen och runtomkring, och brukar vara som bäst när vi spelar på Zinken.

Tommy Österberg Kungälv Finland Tommy Österberg tippar dagens semifinaler. Det blir kvitterat i kväll enligt Tommy:
– Jag tror inte att SAIK släpper detta än utan tar det till sista och avgörande till Göranssons 4-5 idag.

Läs också