Träningsmatch

Release FIFA16 CDON.COM

Gripen Trollhättan vann sin andra raka match när Jönköpings besegrades med klara 7-2. Johan Grahn tvåmålsskytt även i dagens match. Olle Sundin gjorde ett mål och svarade för två målgivande passningar. På söndagskvällen besegrade Bollnäs ryska SKA Neftyanik med 4-3.  Lagen möts i gruppspelet i World Cup kommande veckoslut. I Västerås mötte Tillberga och IFK Kungälv. Rinat Shamsutov gjorde det avgörande 6-5 målet. Rinat blev tillsammans med Robin Andersson tvåmålsskyttar för hemmalaget. Adam Rudell tvåmålsskytt för Kungälv. – Anfallsmässigt gör vi en ganska bra match tycker jag. Sedan straffast vi direkt när vi gör indianer och onödiga bolltapp, men sådant går att rätta till, sa Kungälvs lagledare Jörgen Sjöholm till klubbens hemsida.

Ville Altonen var nöjd med Bollnäs seger mot Neftyanik.
– Bra match av oss med tanken att det var ett tag sen vi spelade senast. Neftyanik är ett topplag och var rolig att mäta oss med dem. Stabil defensiv och offensiv av oss. Vi fick en bra genomkörare inför WC. Precis vad vi behövde. Avgörande målet kom i sista sekunden. Jämn och bra match.
Bland de allsvenska lagen så föll IFK Rättvik mot Borlänge Bandy med 4-5. Fredrik Eriksson blev poängkung i matchen med två mål och en målgivande passning. Mathias Stavis tvåmålsskytt för Rättvik.

Tellus spelade mot Nitro Nora och vann med klara 6-2 efter 2-1 i halvtid.  Även Tranås BoIS vann med klara siffror. Tranås ledde med 2-1 i halvtid men vann till slut med 7-3 i Ale Arena. Konstantin Akhlestin var inblandad i samtliga mål när Tranås ryckte i från till 5-1 under tio minuter i andra halvlek. Konstantin gjorde två mål och spelade fram till ett mål under perioden. Marcus Carlsson blev tremålsskytt för Tranås.  I Surte svarade Johan Janebrink för två mål.