Rekordsnabbt hattrick?

Villa Lidköping vann den viktiga toppmatchen mot Broberg med 5-3 inför över 3 000 åskådare. Villa inledde bäst, men i halvtid stod det 2-2. Kunde ha varit 3-0 till Villa. I andra började Broberg bäst och gjorde även 2-3. På några minuter vände Villa till 5-3 efter att David Karlsson gjort tre mål på dryga tre minuter.

Även Hammarby vände underläge. Vetlanda hade en klar 4-1 ledning som Hammary hämtade tupp till 4-4. Patrik Gustavsson gav hemmalaget åter ledninge på hörna, men Hammarbys Kasper Milerud kvitterade och Hammarby gick sedan upp till till seger med 8-5.

Sandviken forsar fram i serieledningen. Idag klara 14-0 borta mot Boltic efter sju mål från Christoffer Edlunds klubba.
Två lag som har det jobbigt under en period och där svackan fördjupades är för Västerås och Sirius. Västerås föll borta mot Haparanda där matchens ända mål gjordes av Peter Norén i första halvlek. Sirius lyckades bara göra mål bakom Andreas Bergwall vid ett tillfälle. Sirius är långt från formtopp och Tillberga vann med 3-1. Lukas Persson gjorde avgörande 3-1 målet när Sirius jagade kvittering i slutet av matchen. Sirius passerades därmed av både Tillberga och Haparanda i tabellen. Haparanda har nu bara tre poäng till en slutspelsplats efter dagens fyrpoängsmatch.

I en annan fyrpoängsmatch slog Edsbyn IFK Kungälv och det skiljer nu fem poäng mellan lagen. IFK Kungälv ligger en poäng efter Västerås som innehar den sista och åttonde slutspelsplatsen.

Vänersborg som har varit på gång på sistone hängde inte med Bollnäs som också har hittat sitt vinnande spel. Bollnäs ledde med 4-0 i halvitd och ökade på till 6-0 i andra. Det blev till slut 9-3.