”inte ens Joe Labero”

Villamålvakten Martin Berggren, tidigare Boltic, konstaterar i sin blogg på NLT att inte ens Joe Labero skulle lyckas bättre än Ola Fredrikssons försök att få Boltic att klara kontrakt.

Jag läser i tidningen att Boltic har sparkat tränaren Ola F på grund av att styrelsen anser att man kan få ut mycket mer av spelarmaterialet, är alla i styrelsen blinda? Jag har själv ett väldigt stort Boltichjärta, jag spelade ju trots allt där i sju år och har mycket att tacka klubben för, men för mig är det uppenbart att i denna otroligt jämna elitserie som dessutom har en högre kvalité än på mycket länge så räcker inte Boltics spelarmaterial till, det kan inte ens Joe Labero ändra på.
Att Bolitc satsade på unga killar är ju helt rätt då ekonomin inte tillåter något annat och man har ju visat att man kan ta poäng och pressa riktigt bra lag på Tingvalla men steget till att klara nytt kontrakt är i mina ögon gigantiskt, jag hoppas verkligen att jag har fel! Man får också betänka att Vänersborg med det spelarmaterialet dom besitter spelar ödesmatch imorgon mot Vetlanda, inte hade man gissat det före säsongen.
Nu ska Boltic utan pengar hitta en ny huvudtränare som ska ta sig an ett omöjligt uppdrag, ideellt dessutom. Mitt tips är gamla spelaren/tränaren Janne Olsson och han är verkligen en kapabel ledare, men det är ju som sagt inte där det brister.

Läs också