Kungälv slog Hammarby

IFK Kungälv tog viktiga poäng i kampen om en slutspelsplats. Efter flera matcher utan poäng tog man chansen när Hammarby kom på besök med desermerat manskap. Hammarby kom till spel utan Englund och Patrik Nilsson. Markus Kumpuoja blev matchvinnare med fyra mål i den direktsända TV-matchen. Kungälv vann med 7-4. Kungälv hade även de spelare borta tillföljd av sjukdom.

Bollnäs på gång

Bollnäs har fått fart på spelet. Det var visserligen 2-2 i halvtid, men Bollnäs hade spelövertag mot Västerås SK. Ett snabbt ryck i andra halvlek gav laget ett segergrepp som Bollnäs aldrig släppte. Bollnäs möter på onsdag Sandviken det blir en rejäl värdemätare för Bollnäs. Per Hellmyrs, Berglund, Pär Törnberg och Linus Forslund, 3 mål, var bäst i Bollnäs.

Stark forcering av Edsbyn

Det var en match med två ansikten. I första halvlek var det Broberg som dominerade och ledde med 5-2. I andra var det Edsbyn som tog över spelet och kom upp till 5-4. Precis som i TV-matchen mot Bollnäs lyckades inte Edsbyn att kvittera utan Broberg kunde göra 6-4.

Sirius knep en pinne mot Vetlanda

Sirius spelar med knivne på strupen. Ligger farligt nära nedflyttning och eller kvalplats. Ambitionsnivån är givetvis högre än nytt kontrakt för ett lag som Sirius. Idag nådde man 3-3 borta mot Vetlanda. En match som spelades i Målilla. Sirius hade en ledning med 3-1 efter två mål av Christian Mickelsson.

Tillberga vann stort mot Boltic. Det blev hela 16-3 där Anders Östling gjorde fyra mål för Tillberga. Tillberga har nu häng på slutspelsplats. Ligger bara fyra poäng Västerås på åttonde plats.