På tisdagen gick Villa Lidköping på is och en uppvisningsmatch spelades Sparbanken Lidköping Arena. Villa Lidköping fick se sig besegrat av Bissen All Stars med siffrorna 5-6 (3-4) inför hela 1 631 personer.

Som de senaste åren inleddes ispremiären med Bissen Brainwalk. Cirka 2 000 personer gick de 2,5 kilometerna.

Matchen spelades i 2 x 30 minuter. Bissen All Stars innehöll en rad bandyprofiler – en del fortfarande aktiva, några med storhetstiden bakom sig. Stjärnlaget lett av Västeråscoachen Michael Carlsson presterade överraskande bra spel och gick alltså segrande från mötet. Glädjande för hemmapubliken var ändå att flera före detta Villaspelare glänste i All Star-laget. Micke Arvidsson gjorde 4-3-målet och Jesper Bryngelson satte 5-4 i andra halvlek. Martin Berggren i målet stoppade också många attacker i andra halvlek.

I Villa Lidköping var hela truppen på isen och det innebar givetvis en massa byten och det är kanske inte det ultimata. Roligt var dock att se hur Axel Ekholm tog för sig i sin första match i Villatröjan. Ungdomarna Viktor Pettersson och Joel Broberg kom också med i målprotokollet.

Målens historia: 0-1 Stefan Erixon, 1-1 Daniel Andersson, 2-1 Joel Broberg, 3-1 Tim Persson, 3-2 Stefan Erixon, 3-3 Darin Richardson, 3-4 Micke Arvidsson, 4-4 Axel Ekholm, 4-5 Jesper Bryngelson, 4-6 Hasse Johansson, 5-6 Viktor Pettersson (straff).