World Cup: Jenisej – Vetlanda BK 5-2 (1-2)

Vetlanda inledde matchen piggt och höll spelet väl uppe i nivå mot ryska Jenisej.
Vetlanda tog också ledningen när Daniel Johansson får en stickare som ger en farlig chans. Det hela ger Vetlanda en hörna som resultatera i mål
genom Robin Folkesson. vetlanda hade ytterligare ett bra tillfällen att öka på ledningen men som resulterade i några vassa Vetlandahörnor.
Efter femton minuter spelade var det Vetlanda som hade kontroll av matchen både försvars-
anfallsmässigt med snabba omställningar och djupledsbollar.
Jenisej kvitterade till 1-1 när 22 minuter var spelade. Slarv på offensivplanhalva straffade Vetlanda hårt. Almaz Mirgazov vann boll och åkte från egen planhalva igenom Vetlandaförsvaret och kvitterade. Före halvtidsvila fick Vetlanda en hörna som Joakim Andersson återgav Vetlanda på.

I andra fick Jenisej ordning på sitt spel. Bredare anfall och bättre tempo. Det gav successivt utdelning även om kvitteringen kom direkt i början av andra halvlek. Därefter var det mycket Jenisej som gick upp till en stabil 5-2-seger.