Bollnäs vann derbyt

Broberg och Bollnäs gjorde i kväll upp om viktiga poäng i striden om placeringarna bland slutspelslagen. Bollnäs gick tidigt upp i en tvåmålsledning som man höll och ökade på till 4-1 ledning i halvtid. Mikko Lukkarila hade då gjort tre mål varav två på hörnor. I andra halvelk gjorde Mikko ytterligare ett mål för Bollnäs. Bollnäs lyckades hålla i från Brobergs jakt. Hela 2 610 personer var på plats i den stränga kylan och slutresultatet blev 6-4 till Bollnäs.

Vetlanda och Kungälv spelade oavgjort 2-2. Spännande och tät match inför mycket folk för att vara i Vetlanda. Hela 1 115 kom till Tjustkulle för att se jakten mellan lagen om en slutspelsplats. Kungälv var missnöjda med en tilldömd straff till Vetlanda. Straffen betydde 2-2.

Boltic skrällde och fick 5-5 mot Vänersborg. Vänersborg tappade därmed en viktig “given” poäng i kampen gentemot Haparanda i kampen om en kvalplats. Joakim Jansson blev poängvinnare när han kvitterade så sent som i 91:a matchminuten. Haparanda och Vänersborg möts i sista omgången. Mycket talar för att den matchen kommer att vara helt avgörande för utgången om vilket lag som åker ur Elitserien tillsammans med Boltic.

Läs också

Latest Posts

Läs också