Elitserien: IFK Vänersborg upp i serieledning – Hedqvist på målhumör mot Hammarby

IFK Vänersborg seglade upp i serieledning efter 7-5-seger mot Hammarby. Vänersborg hade klara 4-0 när tjugo minuter återstod så långt hade kvällens målskytt Jocke Hedqvist svarat för två mål straff och hörna. Jocke skulle hinna gör två mål till innan slutsignalen gick, men David Pizzoni Elvings två snabba mål på två minuter när tjugo minuter återstod var startskottet för Hammarbys upphämtning när matchen blev en kavalkad av målgörande. När tre tilläggsminuter återstod av matchen så var Vänersborgs ledning bara ett mål och ställningen 6-5. Sju mål på tjugo minuter!
Det skulle bli ett mål till och det var förstås matchens målskytt som fick sätta punkt för matchen med sitt 7-5-mål.

IFK Vänersborg- Hammarby 7-5 (3-0)
Hörnor: 7-7 Hörnmål: 1-0
Straffar: 1-0 Straffmål: 1-0
Utvisningar, VBG: 1×5 1×10 Hby: 2×10
Arena: Arena Vänersborg Temperatur: 8
Domare: Jonas Kandell
Publik: 2 092