Elitserien: Bert Karlsson sponsrar Villa

Bilden är från Svenska Cupen 2016 som Villa Lidköping vann! Finalen: Sandvikens AIK - Villa Lidköping 2-3 (2-1)

Bert Karlssons stora idrottsintresse är väldokumenterat. Nu har han genom sitt företag Jokarjo bestämt att ge ett sponsorbidrag på 10 000 kr varje gång Villa Lidköping vinner på bortaplan i bandyns elitserie.
– Intresset för Villa Lidköping är stort och vi är många som följer laget med hopp om det första SM-guldet, säger Bert i en kommentar.
Jokarjo har asylboende vid De la Gardie park i Lidköping och sedan tidigare även vid St Ekeberg utanför Skara. Boende på de båda anläggningarna har både denna säsong och förra säsongen inbjudits till matcher med Villa Lidköping i Sparbanken Lidköping Arena.
– Det varit mycket uppskattat och ett sätt från vår sida att ge möjlighet för boende på anläggningarna att få lite avbrott i vardagen, säger Villa Lidköpings klubbchef Jonas ”Sparris” Johansson.
”Sparris” uppskattar förstås också bidraget från Bert Karlsson. Första utbetalningen blev verklighet när Villa mot Sirius vann i Uppsala förra veckan. Om det kommer att bli ytterligare 10 000 kr till klubben redan på fredagskvällen återstår att se. När Villa Lidköping möter Västerås SK på bortaplan handlar det om ett möte mellan SM-finallagen från i våras.

Läs också