Elitserien: Tillberga vann Arosderbyt

Tillberga

Tillberga vände underläge med 1-2 efter första halvlek till seger mot Sirius i kvällens Arosderby.
– Skönt att vinna en match där spelet inte stämmer till 100% procent sammanfattade Jesper Hermansson matchen.

-Sirius bäst i första halvlek trots att vi skapar en del lägen men Kjellsson stängde igen förutom vid Rinats mål (kvitteringsmålet till 1-1). Andra tycker jag att vi går ut och tar tag i det och spelar med stort tålamod så det tillslut rinner över till vår fördel.
Jimmy Jansson spelade fram till två viktiga kvitteringsmål för Tillberga medan Ivan Lebedev svarade för kvitteringsmålet till 2-2 i inledningen av andra halvlek och även 3-2 i 75:e matchminuten. I Sirius iver att nå kvittering kunde Robin Andersson sätta punkt för matchen med att göra 4-2.

Tillberga – Sirius 4-2 (1-2)