Spelarnytt: Axel Jonsson spelar för Katrineholm

Katrineholm har gjort klart med ett lån av Broberg/Söderhamns 24-årige mittfältare Axel Jonsson till lördagens bortamöte med IFK Kungälv.
Inför lördagens bortamöte med IFK Kungälv har Katrineholm fått en förstärkning från Broberg Söderhamn. Klubbarna har kommit överens om en utlåning för 24-årige Axel Jonsson. Mittfältaren kommer att spela med Katrineholm kommande helg och därefter kommer vidare dialog att tas kring en eventuell fortsättning. Jonsson beskrivs som en spelare precis utanför Brobergs Elitserietrupp och ser sig själv som en duktig skridskoåkare.

– Det känns bra. Det känns som ett skönt gäng och det ska nog bli kul att lira. Det tror jag, säger en leende Axel till KBPlay och fortsätter:

– Jag gillar att hålla i boll, är bra med klubban och så… Har ett skapligt skott. Kan väl jobba lite mer på skridskoåkningen, men så länge jag har bollen så är jag ganska vass.

Förstärkningen välkomnas även av spelande assisterande tränaren Kristoffer Konttori.

– Det lilla jag hann se idag (läs; torsdag) så var det en spännande spelare som säkert kommer att bidra med skridskoåkning och han var ju ganska stor och stark också så han kan nog trycka ifrån sig ett par spelare. Vi är i ett läge där vi välkomnar alla positiva förändringar och det här är nog en av dem, säger ”Kotten”.

Läs också