SM-Final: Bollnäs första lag klart för final

Johan Spanås (C) Bandyfoto.se

Bollnäs första finalklara lag! Detta efter tre raka segrar. Seger i sudden i första matchen borta mot Villa Lidköping blev något av nyckel match, en komfortabel seger på hemmaplan följdes upp med en knapp seger på bortaplan.
Stolpe ut för Villa säsongen slut för serievinnarna.

Bandyworld är i dålig form och fortsätter att leverera fel. Denna gång i frågan till Ville Altonen. Hur vill du sammanfatta kvartsfinalserien?
– Kvartsfinalerna mot Hammarby var tuffa…

– Nej men semifinalserie mot villa var riktig tuff. Vi växte faktisk mycket under kvartsfinalerna och hittade trygghet dom matcherna. Sen fick vi bra start där i första matchen och kom dit väldigt bra förberedd. Vi fick enormt mycket energi med oss och det fortsatt vi sen hemma i andra matchen.

Idag var Villa tvungen att vinna och dem startade riktig bra och vi var ner tryckt i början. Men vi kom tillbaka och satt våra lägen. Det blev lite spännande där i slutet, men vi kunde vända matchen till våran fördel till slutet. Det var riktig skönt att höra slutsignalen. Nu är vi i finalen. Nu måste vi samla oss en gång till och vinna en match till. Då är vi riktig nöjda!

Läs också