Sandviken slog Hammarby 4-2

4 501 åskådare på Zinkensdam fick se en match där Hammarby började bäst. Spelet jämnade ut sig och som SAIK tog över och dominerade stort i andra. Hammarby blev uddlöst och Patrik Nilsson blev mållös.
Hammarby tog ledningen när Daniel Eriksson tappade bollen på mittplan. Hammarbys Stefan Erixon gjorde målet med ett skott strax utanför straffområdet. Hammarby har börjat med ett högre tempo med medvind. Skapat ytterligare chanser och bl a en hörna.
Daniel Berlin kvitterade på hörna, 1-1. Sandviken hade då kommit in i matchen allteftersom.
Christoffer Edlund gav SAIK ledningen efter 38 minuter efter ha ryckt fram på högerkanten och skjuter mellan benen på Hedberg i Hammarbymålet. Det var Mikhael Sveshnikov som drog upp anfallet och spelade fram Christoffer.
Patrik Nilsson hade ett utmärkt läge precis därefter att kvittera.

I inledningen av andra hade Hammarby har haft ett litet spelövertag och fick ett mål bortdömt för offside – korrekt bedömt av domaren. Zeke Eriksson spelade snyggt fram Mikkor Aarno till 1-3 och därefter gjorde Mikhael Sveshnikov 1-4 och 65 minuter är spelade. Rimgård fastställde resultatet till 2-4 på hörna. Patrik Nilsson har fått en lårkaka.