SAIK i final

3 745 åskådare fick i kväll se Sandviken bli klara för SM-final. Hammarby gav rejält motstånd i första halvlek, men i andra var SAIK det bättre laget.

Patrik Nilsson skadades i första halvlek och lämnade planen. När han var vid sidan gick Hammarby upp i ledningen. Patrik Nilsson återkom då i spelet.

Matchrapport:

Sandviken tog ledningen i den tredje semifinalmatchen mot Hammarby. Målet gjordes på straff av Daniel Eriksson när tio minuter var spelade. Patrik Nilsson kvitterade i 13:e matchminuten och det var hans första mål i semifinalserien.

Patrik Nilsson har lämnat banan – knäskadad efter 20 minuter.

Christoffer Edlund gjorde strax därefter 2-1 i 25e matchminuten.

Hammarby ger dock inte upp, utan Willy Johansson kvitterar efter passning av Lars Karlsson i 26:e matchminuten.

Richard Koch ger Hammarby ledningen med 2-3 när 30 minuter är spelade.

Patrik Nilsson kom tillbaka i spel, men då gjorde Christoffer Edlund 3-3 när 33 minuter spelats.
Sveshnikov drogs ner i straffområdet och SAIK fick straff som dock missades av Daniel Eriksson. (39)
Patrik Nilsson var helt fri med målet och missade därefter gjorde SAIK 4-3 genom Ted Harladsson (Ass Daniel Berlin). I början av andra halvlek har Sandviken dragit i från och segern är klar 7-3. I andra halvlek gjorde Daniel Berlin, Christoffer Edlund och Daniel Eriksson målen för SAIK.