Europacupfinal

I kväll spelar Västerås SK den första av två matcher mot Dynamo Moskva i Europca Cupen. Den andra spelas redan på söndag. Det blir således ett tufft matchande för Västerås SK.
Kvällens TV-match i TV 4 sport är mellan Vetlanda och Bollnäs. Det är oerhört viktig match för Vetlanda BK om laget ska haka på striden om en plats i slutspelet. För Bollnäs gäller det att skaka av sig årets första förlust på SAIK tidigare i veckan.

Enligt helahelsingland.se gör Bollnäs en ändring inför matchen mot Vetlanda då Henrik Rehnvall vaktar målet i stället för David Borvall. Samtliga spelare är tillgängliga för spel och även Anders Spinnars är med – han spelar med en spricka i ett finger.

Åström säger att det är ett revanschsuget Bollnäs som kommer till spel efter förlusten mot Sandviken.

– Vi är inte riktigt nöjda med den matchen, vi fick inte i gång vårt passningsspel och det känns som om vi var lite slitna och dåligt förberedda. Vi hade två långresor veckan innan och det har varit en dålig is att träna på där det knappt gått att sätta några pass på varandra, säger Hans.

Vad kan vi förvänta oss för match?

– Vi vill spela vårt spel och försöka föra den. Det kommer säkert bli böljande spel där Vetlanda säkert kommer försöka lyfta långt lite mer än vi.

Vad har du fått för intryck av Vetlanda så här långt?

– Jag har bara sett sekvenser av dem under försäsongen. De är tunga och spelar med fart. Men jag är lite förvånad att det gått så pass knackigt för dem i elitserien.

Elitseriematchen mellan Broberg/Söderhamn och Sirius flyttas från ikväll till söndag 22 november kl 17.00. Anledningen är att det finns uppenbara risker för isproblem på fredag kväll då det varma novembervädret har tärt på Hällåsens is.
Kvällens matcher
Vetlanda – Bollnäs Elitserien TV4 Sport kl 18:15
Vänersborg – Falun Elitserien
Hammarby – Kungälv Elitserien
Västerås – Dynamo Moskva Europa Cupfinal

Imorgon
Edsbyn – Haparanda

Läs också