Spelarnytt: Dammbro och Jonsson förlänger med Broberg

37-årige Robert Dammbro och 29-årige Erik Jonsson som har är klara för en fortsättning med Broberg Söderhamn. Båda har skrivit på för 1+1 år.
– Det är klart jag spelar vidare med Broberg, säger Dammbro och fortsätter. -Man har haft sina funderingar om att fortsätta eller inte, men med lite distans till säsongen som var så har en revanschlusta växt fram och triggat igång suget igen. Jag hoppas vi får behålla stora delar av laget, vi har ett tillräckligt bra lag för att vi ska vara med och slåss om högre placeringar. Rent träningsmässigt är det som dag och natt nu när vi kan träna i Helsingehus Arena. Vi kan ha bra kvalité på alla pass och träna på det vi tänkt. Jag hoppas vi får tillgång till bandyhallen tidigare i höst så vi hinner köra ihop oss ordentligt på storplan.

Spelaransvarig Jens Alftin säger att utifrån den säsong vi kommer från med mycket skador så känns det skönt att förlänga med spelare som kan spela på många positioner. Nu är det ny fart och ny säsong som gäller och föreningen är otroligt glad att Jonsson och Dammbro valt att förlänga med 1+1 år.

Läs också