Spelarnytt: Joel Wigren återvänder till Bollnäs

Bollnäs tredje nyförvärv blev mittfältaren Joel Wigren som skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben och lämnar Broberg Söderhamn efter två år.
Joel lämnade Bollnäs GIF för Sirius efter SM-finalen 2011, då Joel var juniorspelare.

Efter fyra år i Sirius och två i Broberg är du nu tillbaka på Sävstaås. Hur känns det?
-Det känns bara bra! Man har alltid haft den tanken att man ska spela för Bollnäs igen. Så när Robban ringde i år och i och med att jag bor och jobbar i Bollnäs så var det ett ganska lätt val i slutändan och det känns jätteroligt, säger Joel Wigren i en kommentar vill Bollnäs GIFs hemsida.
Hur har du utvecklats som bandyspelare under dessa år?
-När jag flyttade var jag ju en juniorspelare. Nu har jag spelat i elitserien några säsonger och har blivit mer rutinerad och helt klart tryggare och bättre bandyspelare. Jag har nog utvecklat det mesta tror jag.

Sedan tidigare har Bollnäs gjort klart med nyförvärven Oskar Lundgren från IFK Rättvik och Kasper Milerud, Hammarby. Oskar Olsson har förlängt med ett nytt kontrakt på 2 år, Marcus Ståhl 1+1 år, Jens Wiik, 2 år, målvakten Patrik Ahionen, 2 år, Jens Lindgren fullföljer sitt plusår, Oskar Westh, Philip Flodstam och Anton Dahlberg har skrivit nya tvåårskontrakt och Jesper Larsson har ett nytt treårskontrakt. Däremot lägger Anders Spinnars skridskorna på hyllan.

Läs också