Bollnäs räddade poäng tre sekunder före slutet

Bollnäs kvitterade endast tre sekunder då Vetlanda såg ut att ha matchen under kontroll av matchen efter en period där Bollnäs pressade för kvittering mot Vetlanda. Givetvis en hård förlorad poäng för ett lag i poängnöd. Andreas Lysell inledde målskyttet för Vetlanda och Björn Einarsson fyllde på målgörandet till 2-0. Bollnäs reducerade i första halvlek på en snygg frilslagsvariant där Per Hellmyrs snyggt slog bollen bakom duktiga landslagsmålvakten Jonas Persson. Det var en jämn andra halvlek där dock Bollnäs skapade mest. Vetlanda hade dock några riktigt goda chanser att punktera matchen. Det var dock Jonas Wiik som satte punkt för matchen, vilket betydde 2-2. Oavgjort får dock betraktas som rättvist. Andreas Knutsson blev skadad i inledningen av matchen tillföljd av nyckelbensbrott och blir borta från spel i minst en månad.

IFK Kungälv gör sin bästa bortamatch för säsongen i kväll mot Hammarby. Trots det blev det förlust med 7- 4.
Trots förlusten var IFK Kungälvs tränare Roger Knöös riktigt nöjd med matchen. – Vi är minst lika bra som Hammarby och gör kanske vår bästa bortamatch någonsin i Elitserien, enligt IFK Kungälvs hemsida.