Spelarnytt: Martin Andreasson har förlängt med Villa Lidköping

Det startade i Köping, gick vidare till GAIS och hamnade tillslut i Villa Lidköping. Nu står det klart att Martin Andreasson fortsätter i klubben i ytterligare 2 säsonger.
– De känns bra, det är ingen tvekan om att jag vill vara i Villa och det är bara skönt att inte behöva fundera på annat utan att det är klart, säger Martin Andreasson som idag fyller 32 år.
Den 6 maj 2014 kom det dystra beskedet att GAIS Bandy hade valt att dra sig ur Elitserien och lägga ned sin elitverksamhet. Martin Andreasson som då var lagkapten i laget valde att hoppa på en ny resa, en resa med Villa Lidköping.
Klubbchef Jonas ”Sparris” Johansson är mycket nöjd att Martin valt att skriva på ett nytt kontrakt. En viktig pusselbit för att bibehålla Sveriges bästa innerförsvar.
– Det här är startskottet för genomgången av kontrakt inför kommande säsonger och Martin är först ut och vilket betyder att processen är igång. Vi har ett av Sveriges bästa innerförsvar och det här är viktigt så att vi kan fortsätta att få kontinuitet med det innerförsvaret vi har, säger Jonas och fortsätter:

Läs också