Elitserien: Dramatiskt och underhållande med i kryss i Hälsingehus TV-Sammandrag

Elitserien Broberg Söderhamn - Bollnäs GIF 3-3 Skärmklipp Bandyplay

Det bjöds på underhållande bandy i hälsingederbyt mellan Broberg och Bollnäs. Broberg började starkt med snabba och giftiga anfall. Tempot var högt där Broberg tog ledningen med både ett och två mål under den första kvarten. Samuli Helavouri reducerade turligt för Bollnäs när han slog in bollen från hörnflaggan i mot mål. Bollen träffade Brobergsklubba och gjorde målvakten Rhenwall chanslös. Patrik Nilsson kvitterade till 2-2 bara några minuter senare. Jonas Nygren återgav Broberg ledningen före halvtidsvila.
Broberg hade ypperligt läge att öka på ledningen till 4-2 i början av andra halvleken. Men Erik Jonsson straff brändes då Niklas Prytz räddade skottet.
Patrik Nilsson gjorde matchens sista mål till 3-3 på ett frislag från 25-30 meters håll. Hela avslutningen var riktigt dramatisk med mängder av chanser. I stort sett i varje anfall.
Hela 1 734 fanns på plats i Hälsingehus Arena denna afton. De är knappast besvikna på att de valde att se matchen.

Broberg Söderhamn – Bollnäs GIF 3-3 (3-2)
10:59 1-0 Hörna Martin Söderberg Assist: Joel Edling
13:20 2-0 Jonas Engström Assist: Adam Wijk
35:15 2-1 Samuli Helavuori Assist: Andreas Westh
38:30 2-2 Hörna Patrik Nilsson Assist: Markus Ståhl
43:24 3-2 Jonas Nygren
73:54 3-3 Frislag Patrik Nilsson Assist: Per Hellmyrs
Publik: 1 734