Elitserien: Tredje raka segern för SAIK kom Frillesås TV-Sammandrag

Elitserien Frillesås BK - Sandvikens AIK 3-6 Skärmklipp Bandyplay

Frillesås lyckades följa upp helgens viktiga seger mot Tellus med en ny seger mot Sandvikens AIK. SAIKs seger siffror skrevs till 3-6. Christofer Edlund i målform inför VM med hela fem mål! Tre mål redan efter lite drygt femton minuter.
Christofer gjorde 0-1 efter att ha förvaltat en lyrboll från Daniel Berlin över Frillesåsförsvaret som Chrille tog ner och satte i mål. Mattias Johansson kvitterade till 1-1 efter en snygg soloprestation. 1-2 återigen Christofer Edlund framspelad av Dennis Henriksen. Misstänkt offside att döma av Frillesåsspelarnas reaktioner. 1-3 återigen Daniel Berlin framspelning till Christofer Edlund. Fredrik Brandin reducerade till 2-3 för Frillesås. 2-4 på straff för Sandviken genom Christofer Edlund och 2-5 på en hörna som Daniel Berlin satte dit.
Efter en målrik första halvlek med 2-5-ledning för gästerna blev det bara två mål och 1-1 i andra halvlek.

Frillesås – Sandvikens AIK 3-6 (1-1)