Elitserien: Viktiga poäng för Vänersborg Tellus TV-Sammandrag

Elitserien IFK Vänersborg - IK Tellus 6-3 Skärmklipp Bandyplay

Vänersborg tog två viktiga poäng efter seger mot Tellus. Segern betyder att man har kontakt med Hammarby ovanför kvartsfinalsstrecket på sjätte plats i tabellen.

Domare Adam Jokinen hade fullt upp med att plocka utvisningar. Inte mindre än nio 10-minutersutvisningar tilldömdes Tellus och Vänersborg fyra. Dessutom tre straffar för Vänersborg.
Joakim Hedqvist gjorde hattrick med att sätta samtliga tre straffar för Vänersborg. Ytterligare ett mål kom på fasta situationer. Det var när Joakim Johansson gjorde 1-0 på hörna

Tellus var målmässigt bra med i matchen. Martin Krigh reducerade till 2-1 alldeles före halvtidsvila. Vänersborg ryck kom när 25 minuter av matchen återstod. Då tappade man 2-1 till 5-1 på 15 minuter.

Därutöver gjorde Emil Wiklund och Johan Koch var sina mål för hemmalaget. Johan är klar för två nya år för IFK.

IFK Vänersborg – IK Tellus 6-3