Spelarnytt: Daniel Johansson och lagkaptenen Viktor Törner lämnar Vetlanda BK

Vetlanda BK meddelar att lagkapten Viktor Törner och Daniel Johansson lämnar klubben. Samtidigt kan Jesper Jonsson vara på väg tillbaka till Vetlanda från Hammarby enligt uppgifter i media.

Viktor Törner har kom till Vetlanda BK från Skirö AIK och har tillhört A-truppen i elva år. Viktor har gjort 274 matcher för klubben och var den senaste säsongen lagkapten i VBK.

Daniel Johansson gjorde debut säsongen 2011/2012 och har sedan dess gjort 192 matcher och 90 mål för moderklubben. Nu väljer Daniel Johansson att fortsätta sina bandykarriär i annan klubb. Det är ännu inte klart vilken.

– Jag vill rikta ett stort tack till alla som jobbat inom föreningen. Efter mina åtta år i VBK:s A-trupp känner jag att jag behöver lite ny motivation för att fortsätta utvecklas både på isen och i det privata livet. VBK och jag skiljs åt som goda vänner, säger Daniel Johansson via klubbens hemsida.

Samtidigt öppnar Jesper Jonsson för att återvända till hem till Vetlanda. – Det är ett av alternativen, säger han till Bandypuls.

Läs också