GAIS slog Vänersborg efter förlängning

Det blev en dramatisk och målrikmatch mellan de västsvenska lagen Vänersborg och GAIS. Efter fulltid var ställningen 6-6. Detta efter att lagen följdes åt under hela matchen. Där båda lagen var i ledningen. Vänersborg hade en ledning med 6-4 när 15 minuter återstod. Magnus Muhrén höll på att bli syndabock då han satt på utvisningsbänken för en bentackling när Anders Englund kunde göra 6-4 för Vänersborg. Magnus Muhrén spelade fram till 5-6 och gjorde själv kvitteringsmålet som kom ett par minuter före slutet. Tony Eklind i GAIS och Marcus Sixtensson Vänersborg blev tremålsskyttar. Noterbart är Tony Eklind fick lämna IFK Vänersborg och gick till GAIS.

GAIS vann efter förlängning

Magnus Karlsson blev matchvinnare när han gjorde 7-6 efter passning från Magnus Muhrén. Under första kvarten utdömdes inte mindre 50 minutersutvsiningsminuter och Vänersborg drabbades av 30 minuter och fick spela halva kvarten i numerärt underläge. En stund hade man två man mindre på planen. När målet kom var man dock bara en man kort, men tröttkörda. Det såg länge ut som IFK Vänersborg skulle vinna den inledande kvartsfinalmatchen i Svenska Cupen som spelas i Lidköping.